Så er jeg tilbage og har spændende nyheder

Hej alle sammen
Så er jeg tilbage på klinikken, efter endt barsel.Jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang igen og se nye som gamle patienter.
Siden september hvor jeg gik fra på barsel, er der sket rigtig meget. Jeg har desværre måttet sande at det ikke altid er nemt, at finde en egnet afløser og jeg beklager rigtig meget, at nogen har fået en dårlig oplevelse på klinikken. Og jeg beklager, at i har måttet finde jer i flere forskellige afløsere. Jeg har gennem den sidste tid snakket med en del af jer, enten via telefon, eller når jeg har været på klinikken og gøre klar, til jeg skulle starte op igen.
Jeg håber selvfølgelig, at se rigtig mange af jer det næste stykke tid.
Og jeg synes at tiden er inde til, at se fremad og løfte sløret for et par rigtig spændende ting :O)
Jeg udvider :O))) Fra onsdag den 11/5 får Fakse Fodterapi også sin egen sko afdeling. Jeg har og har haft stor succes med salg af sko, men manglede ærlig talt, tiden og rammerne til, at gøre det helhjertet. Dette er nu muligt. Jeg har nemlig lejet mig ind i lokalet lige ved siden af klinikken og får ca 40 kvm med sko. Vi er ved at lægge sidste hånd på renoveringen og det vil derfor ikke være muligt at købe sko, før efter den 11/5.
Til gengæld slår jeg dørene op onsdag den 11/5 kl 9.00 med et brag af en åbning og holder “Tøm Lageret” hvor du kan spare op til 50 % på alle modeller på lager. Der vil være både sandaler, støvler, sko. til både damer og herrer. Så kig endelig forbi den 11/5 og igen onsdag den 18/5. Det er meningen at der skal være åbent i skoafdelingen hver onsdag og fredag. Det vil dog være en god ide, at ringe og bestille en tid, så er du sikker på vi er her.
( jeg vil ikke være fast i skoafdelingen før efter Maj måned)
Hvilket bringer mig videre til endnu en spændende nyhed. Jeg får en ny kollega. Hun hedder Jeanni Aagaard og er statsautoriseret fodterapeut, som jeg er og vil passe klinikken hver onsdag og fredag- hvor jeg på sigt jo skal passe sko afdelingen. Jeanni er 40 år bosat lidt udenfor Rønnede, gift og mor til 3 skønne børn. Det sidste år har hun arbejdet som barselsvikar på et stort plejehjem i Ishøj. Jeanni starter allerede nu på onsdag kl 9 og hun glæder sig til, at tage sig godt, af jeres fødder.Jeg håber i vil tage rigtig godt imod hende.
Som i nok kan forstå sker der rigtig meget og lige pt gør vi alt hvad vi kan for, at svare på jeres beskeder på telefonen, mail og sms og håber i har tålmodighed med os. Jeg skal for god ordens skyld sige, at der altså er ventetid på tider især hos mig, men at det stadig er muligt at få tider hos Jeanni i nærmeste fremtid :O)
På gensyn på klinikken
Mette