Begivenheder

2014 – Fakse Fodterapi er blevet forhandler af sko fra Arcopedico

Vi er stolte af at fortælle at vi er blevet forhandler af af sko og støvler fra Arcopedico.
Samtidig er Arcopedico et genkendeligt mærke for mange lokale borgere, da det før er blevet forhandlet af Nipgaard Sko i Faxe.
Det der er godt ved Arcopedico sko, er at de kan bruges af lang de fleste. Skoene har fleksibelt overstykke, som gør at de ikke sidder og klemmer på nogen måde. Dette er godt hvis man f.eks. har knyster, hammertæer, mv.
Læs mere ved at klikke på “Arcopedico Sko” øverst i menu bjælken. Her kan du også se billeder at de fleste sko og støvler fra deres kollektion

Black_separation_bar_2

19 September 2013 – Fodens dag 2013 på Faxe Sundhedscenter 

Fodens Dag 2013
Torsdag den 19.september er det „Fodens Dag“ og i den forbindelse har Mette Korndal-Hansen, Fakse Fodterapi arrangeret en alsidig dag.

Mette, som er statsautoriseret fodterapeut, vil gennem hele dagen tjekke fødder, fodtøj og give gode råd til behandling, pleje, træning og fodtøj. Der trækkes efter dagen lod om en luksus fodbehandling med fod- og underbensmassage, blandt alle besøgende (værdi 540 kr).Og alsidig, det må man kalde dagen, for den kommer ikke kun til at handle om fødder. Mette har sin klinik i Faxe Sundhedscenter og hun har inddraget flere af de andre der holder til i sundhedscenteret.

Stressfri Living: Heidi Jørgensen, som er stresscoach, vil være tilstede det meste af dagen og vil fortælle og vejlede om en stressfri hverdag, give gode råd om stress og trivsel. Der trækkes efter dagen lod om et coaching forløb.

Klinisk Diætist: Bettina er klinisk diætist og vil fortælle om kost, diæter, give gode råd m.m

Det vil desuden være muligt at få målt sit blodsukker af sundhedskonsulent Janie Sørensen fra Faxe kommune. dette er mellem 10 og 12 efterfølgende vil der være en tilstede fra Diabetesforeningen, som vil give gode råd, vejledning og uddele pjecer.

Sko fra Arcopedico vil blive vist frem og der er mulighed for at se og prøve nogle af deres modeller. Konsulenten er der hele dagen.

Café Ådalen ved Kenneth og hans dygtige medhjælpere sørger for der kan købes lidt til de sultne maver. Maden kan nydes i den hyggelige Café.
Arrangementet foregår i den smukke forhal ved den nye hovedindgang.

Fodens Dag er for alle uanset om man har problemer med sine fødder eller ej. Arrangementet er gratis og der vil være kaffe/the.
Reference: Faxenyt.dk (klik for at gå til hjemmesiden)

Black_separation_bar_2

11 Juli 2013 – Interview af Faxe.nu

11 juli blev Fakse Fodterapi, interviewet af Faxe.Nu
Formålet var bl.a. at fortælle den positive effekt det har, at være en del af et større fællesskab, som er er blevet på Faxe Sunhedscenter.
Som et konkret eksempel, har Faxe Fodterapi oplevet stor patient tilgang, efter klinikken flyttede op på sunhedscenteret, heriblant mange som aldrig før har gået til fodterapeut.

faxe_netavis_nu_l

Black_separation_bar_2

20-21 Oktober 2012 – Faxe K messen

En stor tak til alle jer der kiggede forbi min stand på Faxe K messen i weekenden, det var en utrolig positiv oplevelse at være med til, jeg har talt med rigtig mange mennesker og set mange spændende fødder. Jeg har delt rigtig mange visitkort og pjecer om sunde fødder, samt fået snakket med rigtig mange om forskellen på en fodterapeut og en fodplejer :o)

Jeg kørte en konkurrence om en gratis fod

behandling i forbindelse med messen og jeg kan fortælle at vinderen er fundet og har fået besked. Vedkommende ønsker dog ikke sit navn offentliggjort, men jeg kan sige så meget, at det blev en lokal her fra byen der vandt. Rigtig god dag til jer allesammen, husk at holde øje med siden, der begynder snart at komme lidt spændende julevarer på hylderne.

Black_separation_bar_2

20 September 2012 klokken 14-18 – Fodens dag 2012

Fodensdag2011_l

Har du:

  • Ondt i fødderne?
  • Har du ligtorne, nedgroede negle, hård hud eller ømme hælrevner?
  • Har du svært ved at finde fodtøj der passer til netop dine fødder?
  • Har du fejlstillinger og er du i tvivl om et indlæg kunne være noget for dig?
  • Har du fået konstateret diabetes eller leddegigt?
  • Har du kigget på dit barns fødder og været i tvivl om valg af fodtøj?
  • Kan du nikke genkendende til nogle af disse punkter, kunne et GRATIS fodtjek være en rigtig god ide.

Fodens dag er for ALLE og man meget velkommen til at tage sine børn (og deres fodtøj) med til et tjek, eller bare en god snak om hvad der kan gøres ved netop dine/jeres fødder.
Så tag familien under armen og kig forbi klinikken. Der vil være en kop kaffe, lidt sødt, samt balloner til børnene.
Der trækkes lod blandt alle besøgende om en GRATIS fodbehandling med efterfølgende fod og underbensmassage.

Det officielle tv spot for fodens dag, produceret af Landsforeningen for statsautoriseret fodterapeuter, kan ses HER

Black_separation_bar_2

14 Maj 2012 – Interview af Faxe bugten: Vindere af vores 1 års jubilæums konkurrencerne

Fakse Fodterapi afholdte et sucessfuld åbent hus arrangement for at fejre vores 1 års jubilæum.
Der kommer snart nogle billeder af arrangementet.

I anledningen, afholdte vi nogle konkurrencer.

Vinderne af konkurrencerne blev:

  • Vinder af 1 års gratis fodterapi blev Sabrina Lykke Jørgensen, Fakse
  • Vinder af 1 lækkert cremesæt fra Allpresan blev Jeannette Kristoffersen, Præstø
  • Vinder af 1 valgfri creme blev Dorthe Fredlykke, Fakse

Fakse Fodterapi blev interviewet af Faxe Bugten, i anledning af at Sabrina Lykke vinder af 1 års fodterapi. Interviewet kan ses nedenfor.

1_aars_jubilaeum_faksebugten_uge_20_2012_l

Black_separation_bar_2

 28 April 2012 – Fejring af 1 års Jubilæum

Hej allesammen

Så nåede klinikken sin 1 års fødselsdag. Der afholdes åbent hus den 28/4 2012 mellem kl. 11 og 14, hvor alle patienter, venner, bekendte, kollegaer, kommende patienter og andre nysgerrige er velkomne til at kigge forbi. Der vil ikke være mulighed for at få ordnet fødder denne dag, men der vil være forskellige konkurrencer, som vil køre her på siden og på selve dagen. Vinderne af de forskellige konkurrencer trækkes umiddelbart efter den 28/4.
Blandt præmierne kan nævnes 1 års gratis fodterapi (4 fulde behandlinger) lækre cremepakker derudover gives der 20% rabat til nye patienter, der bestiller tid på dagen.

De forskellige konkurrencer sættes igang i løbet af næste uge, så hold øje med siden, del med vennerne og kom den 28/4 og vær med til at fejre klinikken.

Black_separation_bar_2

 01 April 2012 – 1 års Jubilæum

Fakse Fodtereapi omtales i Faxe.nu i anledning af klinikkens 1 års jubilæum

Faxe_nu_l

 Black_separation_bar_2

September 2011 – Fodens dag 2011

Fakse Fodterapi var repræsenteret i den årlige lansdækkende kampagne kaldet Fodens Dag.

Temaet i år var, at alle med interesse, gratis kunne komme ind og få deres fødder tjekket, samt få råd og vejledning i hvordan man skal passe på sine fødder.

 Rigtig mange fandt vej til klinikken (af hensyn til folks privatliv, blev der ikke taget billeder af alle vores gæster).  I løbet af dagen fik vi både tjekket fødder på både unge, ældre og børn. Der var så mange der fandt vej, at vi først fik smagt på kagen, efter vi lukkede :o)

 

Black_separation_bar_2

 September 2011 – DHL Stafetten 2011

Fakse Fodterapi var som den eneste Statsautoriseret Fodterapeut klinik, blevet inviteret med til at deltage i DHL Stafetten 2011 af FTF, som er en paraplyorganisation hvor bl.a. Landsforeningen for Statsautoriserede Fodterapeuter hører ind under.

Hensigten var, at behandle og vejlede både løbere, tilskuere og andre interesserede, i bl.a. fejlstillinger, symptomer, og hvordan man får sunde fødder.

Vi havde allieret os med Malene og Dorthe, som er to dygtige Statsautoriserede Fodterapeuter.

 

Black_separation_bar_2

Marts 2011 – Fakse Fodterapi Interviewes af Faxebugten

avisudklip01