Fodens dag 2013 på Faxe Sundhedscenter

Torsdag den 19.september er det „Fodens Dag“ og i den forbindelse har Mette Korndal-Hansen, Fakse Fodterapi arrangeret en alsidig dag.

Fodens Dag 2013

Mette, som er statsautoriseret fodterapeut, vil gennem hele dagen tjekke fødder, fodtøj og give gode råd til behandling, pleje, træning og fodtøj. Der trækkes efter dagen lod om en luksus fodbehandling med fod- og underbensmassage, blandt alle besøgende (værdi 540 kr).Og alsidig, det må man kalde dagen, for den kommer ikke kun til at handle om fødder. Mette har sin klinik i Faxe Sundhedscenter og hun har inddraget flere af de andre der holder til i sundhedscenteret.

Stressfri Living: Heidi Jørgensen, som er stresscoach, vil være tilstede det meste af dagen og vil fortælle og vejlede om en stressfri hverdag, give gode råd om stress og trivsel. Der trækkes efter dagen lod om et coaching forløb.

Klinisk Diætist: Bettina er klinisk diætist og vil fortælle om kost, diæter, give gode råd m.m

Det vil desuden være muligt at få målt sit blodsukker af sundhedskonsulent Janie Sørensen fra Faxe kommune. dette er mellem 10 og 12 efterfølgende vil der være en tilstede fra Diabetesforeningen, som vil give gode råd, vejledning og uddele pjecer.

Sko fra Arcopedico vil blive vist frem og der er mulighed for at se og prøve nogle af deres modeller. Konsulenten er der hele dagen.

Café Ådalen ved Kenneth og hans dygtige medhjælpere sørger for der kan købes lidt til de sultne maver. Maden kan nydes i den hyggelige Café.
Arrangementet foregår i den smukke forhal ved den nye hovedindgang.

Fodens Dag er for alle uanset om man har problemer med sine fødder eller ej. Arrangementet er gratis og der vil være kaffe/the.
Reference: Faxenyt.dk (klik for at gå til hjemmesiden)